Nieuw model: de CITROËN Ë-C4 X

Citroën heeft de nieuwe C4 X onthuld en een volledig elektrische versie in Europa; de ë-C4 X. Dit nieuwste model combineert het elegante silhouet van een fastback met de allure van een SUV.

Lees meer »


De PEUGEOT 408 is onthuld

Met zijn unieke look en fastback-achtig uiterlijk is de PEUGEOT 408 een verrassende verschijning. De PEUGEOT 408 wordt begin 2023 verwacht en zal beschikbaar zijn in een benzine variant (130 pk) of Plug-in Hybrid (180 en 225 pk), met een 8-traps EAT8 automatische transmissie.

Lees meer »


Ervaar de Peugeot 308 SW bij Van Vliet PGH

Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier en ervaar de overtreffende trap van comfort.

Lees meer »


Nieuwe Peugeot 308 - Maak kennis | Nu in de showroom

Namens van Vliet PGH neemt Matthias je mee in de digitale walk around van de nieuwe Peugeot 308. Mark vertelt alles over de Nieuwe 308.

Lees meer »


Het Ervaar Elektrisch Citroën Event op 6 april was een succes

Tijdens de Ervaar Elektisch Citroën bijeenkomst hebben de bezoekers alles ontdekt over elektrisch rijden en duurzame mobiliteit. Door de informatieve en inspirerende presentatie van EV specialist Julie Wuyts werd duidelijk wat elektrisch rijden kan betekenen, voor nu en in de toekomst. Momenteel is 40% van de door de Van Vliet PGH vestigingen verkochte personenauto’s voorzien van een elektrische aandrijving. We kijken terug op een geslaagde avond, waarbij iedereen met een hoop kennis over elektrisch rijden naar huis is gegaan.

Lees meer »