De nieuwe Peugeot 408 schittert op Autosalon Parijs

Van 17 tot 23 oktober was Peugeot aanwezig op de prestigieuze Autosalon van Parijs. De presentatie van de nieuwe 408 in een glazen bol was spectaculair. In de doorzichtige bol was de nieuwe 408 vanuit elke hoek te bekijken. Zodra deze verleidelijke Peugeot in onze showroom staat te schitteren, laten we het weten.

Lees meer »


De nieuwe Citroën C5 X

Onze verkoopadviseur Matthias Schipaanboord ging op pad met de Citroën C5 X Plug-in hybrid in de Business Plus uitvoering. Ontdek alle ins en outs in de video.

Lees meer »


Nieuw model: de CITROËN Ë-C4 X

Citroën heeft de nieuwe C4 X onthuld en een volledig elektrische versie in Europa; de ë-C4 X. Dit nieuwste model combineert het elegante silhouet van een fastback met de allure van een SUV.

Lees meer »


De PEUGEOT 408 is onthuld

Met zijn unieke look en fastback-achtig uiterlijk is de PEUGEOT 408 een verrassende verschijning. De PEUGEOT 408 wordt begin 2023 verwacht en zal beschikbaar zijn in een benzine variant (130 pk) of Plug-in Hybrid (180 en 225 pk), met een 8-traps EAT8 automatische transmissie.

Lees meer »


Ervaar de Peugeot 308 SW bij Van Vliet PGH

Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier en ervaar de overtreffende trap van comfort.

Lees meer »


Nieuwe Peugeot 308 - Maak kennis | Nu in de showroom

Namens van Vliet PGH neemt Matthias je mee in de digitale walk around van de nieuwe Peugeot 308. Mark vertelt alles over de Nieuwe 308.

Lees meer »