Nieuwe Peugeot 308 - Maak kennis | Nu in de showroom


De nieuwe Peugeot 308 staat in onze showrooms! Maak alvast kennis met het nieuwe gezicht van Peugeot en boek je proefrit bij Van Vliet PGH. Ervaar de nieuwe 308 zelf!

Namens van Vliet PGH neemt Matthias je mee in de digitale walk around van de nieuwe Peugeot 308. Mark vertelt alles over de nieuwe 308. Bekijk de video:

De Nieuwe 308 wordt in de Video getoond in de Allure uitvoering. Maar is ook beschikbaar in uitvoering: Active en GT. Het krachtige en dynamische design valt direct op, maar vooral het nieuwe logo van Peugeot. Dit is overduidelijk het nieuwe gezicht van Peugeot. De nieuwe designfilosofie zie je overal in terug, zo ook in de dagrijverlichting in de vorm van hoektanden in de voorbumper. Dit zijn tevens ook je richtingaanwijzers. De 308 staat breed en stevig op zijn wielen, in dit geval op 17-inch lichtmetalen velgen. Door de verlaagde daklijn en gewelfde flanken krijgt de 308 een brede gespierde look. De gewelfde Skirt zorgt voor een onderscheidende uitstraling. Dat wordt verder versterkt door de iconische hightech achterlichten maar ook in de details. Zoals de verchroomde afwerking en het glanzende paneel wat de achterlichten verbind. Deze hoogwaardige afwerking en strakke design vind je ook terug als je achter het stuur stapt. Je tijd in de 308 wordt zo aangenaam mogelijk gemaakt, met sfeerverlichting, AGR gecertificeerde verwarmde stoelen en een systeem wat de luchtkwaliteit bewaakt, ook wel compromisloos comfort. Er is aan alles gedacht! Met het compacte stuurwiel bedien je het multimediasysteem, je telefoon en alle rijhulpsystemen. Afhankelijk van de uitvoering zijn er behoorlijk wat. Dit komt allemaal samen in de i-Cockpit ®, met het nieuwe i-Connect Advanced infotainmentsysteem dat volledig te personaliseren is, zo haal je het meeste uit je 10-inch HD touchscreen, met extended screen in deze uitvoering. Er is ook nog 34 liter opbergruimte! En zelfs op de achterbank is het comfortabel reizen. Bij de nieuwe Peugeot 308 heb je de vrijheid om te kiezen in aandrijving. Deze uitvoering heeft een 130 PK benzinemotor, maar is ook verkrijgbaar met een 130 PK dieselmotor als Plug-in Hybride en binnenkort zelfs als Stationwagon.

Boek een proefrit en ervaar deze veelzijdige 308! We zien je graag in onze showroom!

https://www.vanvlietpgh.nl/contact


Terug naar nieuwsoverzicht