De PEUGEOT 408 is onthuld en is verrassend van voor tot en met achter


De PEUGEOT 408 is een opvallende en unieke verschijning en past perfect binnen de PEUGEOT familie dankzij zijn onmiskenbare stijl en katachtige voorkomen. De 408 is verrassend, omdat hij net wat anders is!

De PEUGEOT 408 heeft een fastback-achtig uiterlijk en een aerodynamisch karakter. Door zijn grote bodemvrijheid en vloeiende en scherpe lijnen oogt de 408 behoorlijk sportief. 
De PEUGEOT 408 beschikt over de nieuwste technologie, een hoge en comfortabele zitpositie, is ruimtelijk en comfortabel en de vele rijhulpsystemen bieden rust en veiligheid gedurende de reis. 

De PEUGEOT 408 komt beschikbaar in een benzine versie met 130 pk en in twee Plug-in Hybrid versies met 180 en 225 pk met een 8-traps EAT8 automatische transmissie. 

We verwachten de PEUGEOT 408 begin 2023, de volledig elektrische variant volgt daarna. 

“Bij PEUGEOT zijn we ervan overtuigd dat het leven verbetert wanneer je wat snelheid eraan toevoegt. Met zijn unieke uiterlijk, innovatieve fastback-silhouet en ongekende elegantie is de nieuwe 408 de perfecte expressie van PEUGEOT’s filosofie en inventiviteit,” zegt Linda Jackson, CEO van PEUGEOT. “De PEUGEOT 408 is verrassend vanuit elke hoek, en ontworpen voor liefhebbers van auto’s en van het leven, die wars zijn van de conventies en zoeken naar verantwoordelijk rijplezier. De auto voldoet aan alle technologische eisen die PEUGEOT stelt – gecontroleerde efficiëntie en een digitale beleving van zeer hoog niveau – en roept alle emoties op die horen bij instinctief rijden en reizen zonder stress.”


Bekijk hier het volledige persbericht. 


Terug naar nieuwsoverzicht