Ontdek de nieuwe Peugeot 408


Verrassend vanuit elk perspectief; dat kenmerkt de 408. Hij heeft een krachtig en dynamisch silhouet, een Peugeot i-Cockpit® van de nieuwste generatie en biedt veel binnenruimte. Aangedreven door een benzinemotor of door Plug-in Hybrid techniek levert de nieuwe Peugeot 408 een rijervaring die al je zintuigen op scherp zet!
Ervaar de nieuwe 408 nu zelf en kom voor een uitgebreide proefrit naar onze showroom. Wij zijn benieuwd hoe jij zijn eigenzinnige karakter beleeft.

Comfort
Het interieur van de nieuwe 408 is gebouwd rondom de bestuurder. Dankzij het compacte stuur­wiel wordt het instrumenten­paneel onderdeel van de rijsensatie. Sportiviteit en precisie binnen handbereik.

Ga waar je wilt
De Plug-in Hybrid biedt je alle vrijheid. Naast comfortabel is de combinatie van benzine- en elektromotor energiezuinig en zo bespaar je op brandstof. Ook ontzie je het milieu, doordat je veel minder CO2 uitstoot.

Nieuwe elegantie
Met zijn kenmerkende verlichting, atletische lijnen en ‘kattenoren’ aan de achterzijde heeft de nieuwe 408 het in zich om te verleiden. Kijk maar naar zijn assertieve design, dat staat voor een zelfverzekerde identiteit.


Terug naar nieuwsoverzicht