Ervaar Elektrisch Citroën Event


07-04-2022 11:30

Het exclusieve 'Ervaar Elektrisch' Citroën event wat gisteravond 6 april in onze vestiging in Alphen aan den Rijn gehouden werd was een groot succes, het was erg leuk- en voor alle bezoekers een interessante avond!

Tijdens deze bijeenkomst gaf Julie Wuyts, specialist op het gebied van duurzame mobiliteit, een informatieve en inspirerende presentatie. Door middel van 15 meest gestelde vragen lichtte ze uitgebreid toe wat elektrisch rijden kan betekenen. Zeker nu de brandstofprijzen zo hoog zijn en het behouden van een prettig leefmilieu steeds belangrijker wordt, biedt het rijden met elektrische auto’s veel voordelen. Ook de ontwikkelingen in Nederland en de (fiscale) plannen van de overheid werden besproken en de praktische kanten en het comfort van elektrisch rijden (zoals laadgemak en het bereik). Als verrassing was de nieuwe Citroën C5X aanwezig, dit prachtige model verwachten we binnenkort in onze showrooms.

Voor aanvang werden de gasten ontvangen met koffie en/of thee en een heerlijke petit fours van onze Alphense huisbanketbakker Stevers.
Na afloop kon er onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door “Froukje Culinair”, nog even worden nagepraat.

Wij kijken terug op een geslaagde avond en aan de reactie van onze gasten te horen is er genoeg stof om over na te denken, iedereen is met een hoop kennis over elektrisch rijden naar huis gegaan.

Momenteel is 40% van de door de Van Vliet PGH vestigingen verkochte personenauto’s voorzien van een elektrische aandrijving. Er wordt op dit moment al veel gekozen voor elektrisch, waar de overheidssubsidie à € 3.350,00 ook aan bijdraagt.

Ben je ook geïnteresseerd in elektrisch rijden, maar kon je niet bij het Ervaar Elektrisch event aanwezig zijn? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over elektrisch rijden.


Terug naar nieuwsoverzicht