Update Corona maatregelen


8-2-2021 11:00
  • Onze werkplaats blijft geopend
  • Het verkoopteam is op verschillende manieren bereikbaar

Middels dit bericht brengen wij je graag op de hoogte van de dienstverlening die wij momenteel kunnen bieden in verband met de lockdown t/m 2 maart.

Gemaakte werkplaatsafspraken

Alle reeds geplande afspraken in onze werkplaats kunnen volgens de gemaakte afspraak doorgang vinden. Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn voor het inleveren van de sleutel van de auto. Het dragen van een mondkapje en het volgen van de RIVM-richtlijnen is hierbij verplicht.

Te plannen werkplaatsafspraken

Onze werkplaatsen blijven geopend voor onderhoud, APK en/of reparatie. Plan eenvoudig en snel een afspraak via vanvlietpgh.nl/afspraakmaken

Showroom

Alle niet-essentiële winkels zullen t/m dinsdag 2 maart a.s. hun deuren sluiten. Onze showrooms zijn daarom de komende weken alleen telefonisch en online bereikbaar.

Onze verkoopadviseurs kunnen je prima helpen via bijvoorbeeld Whatsapp of FaceTime (beeldbellen) om een auto in onze showroom te laten zien, een taxatie te doen of voor een informatief gesprek. Neem hiervoor rustig contact op via onderstaande telefoonnummers

Aflevering auto

Heb je een afspraak gepland voor het ophalen van jouw nieuwe auto of occasion? Deze kan op aangepaste manier doorgang vinden. Wij nemen contact met je om aflevering op locatie te bespreken.

Bereikbaarheid

Wij zijn de komende periode gewoon bereikbaar op de manieren die je van ons gewend bent. Onze medewerkers nemen de RIVM-richtlijnen in acht en dragen zorg voor jouw en onze veiligheid.

Heb je vragen over je afspraak, auto en/of de beperkte showroom mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande telefoonnummers:
Woerden: 0348 - 748 309
Alphen aan den Rijn: 0172 - 748 017
Waddinxveen: 0182 - 717 700

Namens alle medewerkers van Van Vliet PGH hopen we dat jij en je dierbaren de coronaperiode in goede gezondheid doorkomen.


Terug naar nieuwsoverzicht