Ontdek de nieuwe Peugeot 408

Verrassend vanuit elk perspectief; dat kenmerkt de 408. Hij heeft een krachtig en dynamisch silhouet, een Peugeot i-Cockpit® van de nieuwste generatie en biedt veel binnenruimte. Aangedreven door een benzinemotor of door Plug-in Hybrid techniek levert de nieuwe Peugeot 408 een rijervaring die al je zintuigen op scherp zet! Ervaar de nieuwe 408 nu zelf en kom voor een uitgebreide proefrit naar onze showroom. Wij zijn benieuwd hoe jij zijn eigenzinnige karakter beleeft.

Lees meer »


Profiteer van subsidie

Het is weer mogelijk om met een subsidie van € 2.950 een nieuwe elektrische Peugeot aan te schaffen. Het beschikbare subsidiebudget is beperkt, dus wees er snel bij!

Lees meer »


208 Best verkochte auto

De Peugeot 208 bleek in 2022 de best verkochte auto in Nederland! Peugeot 208 verkocht bijna 10.000 auto's en pakte hiermee 3,1 procent marktaandeel. Niet vreemd natuurlijk, want dit compacte model blinkt uit in sportiviteit en stijl. De elektrische variant heeft sinds kort een verbeterde actieradius.

Lees meer »


Fijne feestdagen!

Namens Van Vliet PGH wensen we je fijne feestdagen. Lees meer over onze terugblik op 2022 en het moois in 2023.

Lees meer »


De nieuwe Peugeot 408 schittert op Autosalon Parijs

Van 17 tot 23 oktober was Peugeot aanwezig op de prestigieuze Autosalon van Parijs. De presentatie van de nieuwe 408 in een glazen bol was spectaculair. In de doorzichtige bol was de nieuwe 408 vanuit elke hoek te bekijken. Zodra deze verleidelijke Peugeot in onze showroom staat te schitteren, laten we het weten.

Lees meer »


De nieuwe Citroën C5 X

Onze verkoopadviseur Matthias Schipaanboord ging op pad met de Citroën C5 X Plug-in hybrid in de Business Plus uitvoering. Ontdek alle ins en outs in de video.

Lees meer »